Spring naar content

Keti Koti Dialoogtafel

Kom op 29 juni naar het betoverende Zeeuws Archief in Middelburg en neem deel aan de intrigerende Keti Koti dialoogtafel. Laat je inspireren door de diepgaande betekenis van “verbreek de ketens” tijdens deze unieke bijeenkomst, die deel uitmaakt van de nationale herdenking van de Nederlandse slavernij.

Voor slechts € 5,- per persoon krijg je de kans om deel te nemen aan deze exclusieve dialoogtafel. Houd er rekening mee dat er beperkte plaatsen beschikbaar zijn en dat registratie verplicht is. Om een diverse en inclusieve dialoog te bevorderen, vragen we je ook om aan te geven of je wel of geen migratieachtergrond hebt.

Treed binnen in de betoverende omgeving van het Zeeuws Archief en laat je stem horen. Ontmoet gelijkgestemde mensen en laat je inspireren door de kracht van openhartige gesprekken. Mis deze unieke gelegenheid niet om de geschiedenis te herdenken en samen te werken aan een toekomst van begrip en verzoening.

Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een boeiende en transformerende ervaring tijdens de Keti Koti dialoogtafel. Klik hier voor meer informatie

De dialoogtafel op 29 juni is een initiatief van Keti Koti Tafel Community Zeeland en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland / Four Freedoms Door Het Jaar Heen, Keti Koti Zeeland, ZB Bibliotheek van Zeeland en Europe Direct.